motto

" the best interior design is living with the people you love ... otherwise, it's all about imagination "

6 martie 2014

unu la suta rosu

 
Griul in general este pus sub semnul intrebarii cand vine vorba de culori - mai ales in interior - pe motiv ca este "rece" ... iar cand discutam de beton aparent sau ciment, calificativul de "rece" pare de necombatut. 
Prefer nuantele neutre, iar griul dupa cum stim il putem combina cu orice. Din punctul meu de vedere orice culoare poate fi rece sau calda ... Caldura nu este data de culoarea in sine, ci in principal de textura obiectului care o poarta. O perna decorativa din fetru gri sau crosetata din lana groasa gri , ne induce o senzatie de caldura. Lemnul antichizat vopsit in nuante de gri folosit in imaginile prezentate induc interiorului o atmosfera calda, echilibrata si calma, iar daca ne uitam mai atent, parca si betonul aparent incepe sa ne placa :)
 
Unu la suta rosu, iar restul gri, alb si pe alocuri negru ... o casa in sudul Frantei amenajata de designerul Amelie Vigneron , o casa in culori reci dar care emana multa caldura ... enjoy !

PS : dacă v-a plăcut acest articol, un like pe pagina mea de Facebook ar fi un simplu gest de incurajare . Va multumesc oricum, si va mai astept ! ... astrid
 











foto via Interior Magasinet, hellocoton, LPASSE DESIGN ... with thanks!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...