motto

" the best interior design is living with the people you love ... otherwise, it's all about imagination "

12 martie 2014

living walls ... compartimentari vii























Intr-o locuinta iti doresti intimidate, dar in acelasi timp nu vrei sa sacrifici senzatia de spatiu. Delimitarea functiunilor , modul cum acesta "curg" firesc intr-o casa sau intr-un apartament este probabil criteriul cel mai important cand vine vorba de valoarea unei proprietati. (... dupa zona !)

Finisajele se pot schimba, mobila cu siguranta, dar cand o casa este prost "impartita" lucrul acesta il vom simti in primul rand "in suflet" - nu vom locui cu placere acolo, si de mute ori nu ne dam seama de ce ... iar in al doilea rand se va simti cu siguranta "in buzunar" - va fi o proprietate dificil de vandut ... iar asta conteaza ... nu ? Da, si compartimentarile se pot schimba ... dar aici vorbim deja de alte costuri , timp ... nervi :)
Apartmentul de azi mi-a atras atentia pentru armonia cu care este impartit. Totul se invarte in jurul bucatariei ... in Barcelona, da, bucataria este inima casei. Cred ca si noi in Romania am inceput sa petrecem din ce in ce mai mult timp in bucatarie, si nu neaparat pentru a gati. Daca este spatioasa, daca avem o masa generoasa sau un bar, aici ne primim prietenii, aici ne adunam cand venim acasa, aici povestim, aici ne simtim BINE.
Dar ce mi s-a parut cu adevarat "smart" la apartamentul prezentat sunt compartimentarile "vii" pe care le vedeti : niste sere inguste ce tin loc de pereti - delimiteaza functional spatiul, ofera intimitatea de care vorbeam la inceput, lumina naturala trece, avem verde in interior ... super !

Am atasat si un film, ar fi pacat sa nu il vedeti :)

"Living by the Market" ... un apartament in Barcelona, Egue y  Seta [arhitectura] ... enjoy !

PS : dacă v-a plăcut acest articol, un like pe pagina mea de Facebook ar fi un simplu gest de incurajare . Va multumesc oricum, si va mai astept ! ... astrid












foto via LUVNE ... with thanks !
 
)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...