motto

" the best interior design is living with the people you love ... otherwise, it's all about imagination "

6 aprilie 2014

sailing


Just sailing today ...
Am aceasta imagine (cea de jos) de ceva timp in calculator ... nu ii mai stiu sursa ,din pacate ... dar

mi-ar fi parut rau sa o tin doar pentru mine .... iar daca vreti, il puteti  auzi si pe maestrul Rod Stewart  cu "I Am Sailing" ... pe fundal ... just push the play button :)))
... enjoy !
... o zi frumoasa !


update : Prietenul si colegul meu de facultate Gu Bragh ... nu am sa-i dezvalui aici numele adevarat :) care cu asta se ocupa - navigheaza !!! - mi-a sugerat si un alt soundtrack pentru imagine, asa ca l-am cautat si l-am atasat ca varianta - Enya / Sail Away . Oricum, despre aventurile lui la bordul lui Roz Avel puteti citi mai multe pe blogul sau Roz Avel, des itineraries ... enjoy !







Un comentariu:

Anonim spunea...

Astrid, imaginile astea mă "ating" direct și personal. Mai ales că azi am navigat ca niște disperați, cu Nathalie și cu un anume Manuel din clubul nautic local, o dimineață de regată de club, în plină Ria de Vigo. Soarele se juca cu norii, lumina fugea din fata etravei, pe coama valurilor, exact ca în GIF-ul tău. Superb. Muchas gracias.

P.S.
Am răscolit prin playlista mea de suflet, pe tema velelor și valurilor, și am ezitat în fata unui Orchestral Manoeuvres in the Dark, celebrului Christopher Cross, unui Mike Oldfield (m-am ferit de Kenny Rodgers). Până la urma cel mai potrivit mi s-a părut linkul asta
http://grooveshark.com/s/Sail+Away/3B7fzQ?src=5

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...