motto

" the best interior design is living with the people you love ... otherwise, it's all about imagination "

2 aprilie 2014

cu mainile ei

Este originara din California, si s-a mutat cu cativa ani in urma in New York pentru a studia sculptura. S-a indragostit bineinteles de oras si dupa ce si-a terminat studiile s-a hotarat sa ramana aici ... in orasul care nu doarme niciodata. A decis sa faca ceva pe cont propriu .... folosindu-se de
"capul si mainile ei" ... asta mi-a placut cel mai mult :) In micul ei apartamant a inceput sa creeze  obiecte din lemn , un material pe care il putea obtine in mod gratuit. Recupereaza lemn de la costructiile care sunt reabilitate , iar rezultatul este mai mult decat minunat . O cheama Ariele Alasko, este tanara, frumoasa, talentata,  iar astazi are un studio in Brooklin unde continua sa creeze obiecte unice, pline de fermec si pasiune.
 
Puteti gusta mai bine din frumosul ei univers, AICI, pe site-ul personal . Enjoy ! 
 
In Romania este pacat ca mare parte din materialele dezafectate din constructii ajung de cele mai multe ori la groapa de gunoi. Dar cine stie ... poate in viitor lucrurile se vor mai schimba. :)

PS : dacă v-a plăcut acest articol, un like pe pagina mea de Facebook ar fi un simplu gest de incurajare . Va multumesc oricum, si va mai astept ! ... astrid
















foto via ARIELE ALASKO ... with thanks !





6 comentarii:

mugur spunea...

foarte frumos si inspirational!

Unknown spunea...

multumesc mult ... este primul comentariu pe blog ... :)))

Ana Croveanu spunea...

Nu am vazut ca pot sa comentez :P. Imi place foarte mult blogul! :)

Unknown spunea...

ma bucur ... va astept cu drag sa ma tot vizitati ! :)))

Anonim spunea...

"S-a indragostit bineinteles de oras si dupa ce si-a terminat studiile s-a hotarat sa ramana aici"... îmi aduce aminte de cineva care a patit chestia asta la Paris ;-)
Superb, l-am "sharuit" pe FaceBook. Ce-si poate face omul cu mâinile lui...

Unknown spunea...

te pup,... si ne este dor de tine ... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...