motto

" the best interior design is living with the people you love ... otherwise, it's all about imagination "

22 aprilie 2014

BLESS HOME Berlin


Desiree Heiss și Ines Kaag, doua "fashion designers", au creat in 1997- BLESS, un concept inovativ prin care cele doua sunt constant in cautare de noi solutii si interpretari a obiectelor pe care le folosim zi de zi ... fie ca este vorba de imbracaminte sau fie ca este vorba de accesorii sau obiecte de mobilier.
Ce este insa cel mai interesant este faptul ca "magazinele" prin care ele isi comercializeaza produsele (in afara de varianta online) sunt de fapt apartamente obisnuite, locuite. :) In fiecare joi si vineri dupa amiaza, poti suna simplu la sonerie, si chiar daca nu vrei sa cumperi ceva in mod special, esti bine primit, esti sevit cu un ceai sau o cafea, eventual poti citi o carte pe balcon, sau poti sta la taclale cu gazda. Super nu ...!? Mira Schroder, s-a alaturat echipei cu trei ani in urma, si de atunci locuieste din apartamentul BLESS in Berlin. O vizita virtuala in acest surprinzator "showroom" va invit si pe voi sa o faceti ... am atasat si un film (merita) ... enjoy !
 




















foto via ZEIT ONLINE ... with thanks !
 


PS : dacă v-a plăcut acest articol, un like pe pagina mea de Facebook ar fi un simplu gest de incurajare . Va multumesc oricum, si va mai astept ! ... astrid
 

Un comentariu:

Anonim spunea...

Foaaarte fain!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...