motto

" the best interior design is living with the people you love ... otherwise, it's all about imagination "

26 martie 2015

white tulips



"Călătorii care poposeau în prosperele oraşe negustoreşti ale Republicii Olandeze la 1630 descopereau cu umire un popor cuprins de o manie ciudată: mii de oameni, de la negustori bogaţi la
simpli speculanţi de origine modestă, erau mânaţi de frenezia de a cumpăra şi a vinde. Obiectul tranzacţiilor lor era unul cât se poate de nefiresc: laleaua – o floare delicată şi exotică, recent sosită din Orientul Îndepărtat." editura Humanitas despre "Mania Lalelelor" - Mike Dash - o carte despre  istoria mai putin obisnuita a acestei minunate flori ce ne incanta privirile in fiecare primavara.
Daca lalelele ar putea vorbi, cu siguranta ar avea multe lucruri interesante de povestit. Astazi putem face incursiuni virtuale in istoria lor atat de captivanta sau ne putem bucura simplu de frumusetea buchetelor care ne invadeaza in fiecare an florariile  in lunile martie si aprilie.
Eu sunt indragostita de cele albe asa ca am selectat cateva imagini cu niste aranjamente florale care pe mine m-au incantat . :) Mai mult, am atasat si un scurt film din care putem invata cum sa obtinem buchetul perfect :) ... enjoy !
 

 
 





 




foto via Pinterest ... with thanks !

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...