motto

" the best interior design is living with the people you love ... otherwise, it's all about imagination "

19 martie 2015

hello gorgeous

Primavara ne bate timid la usa de cateva zile si cu totii speram ca incepand cu saptamana viitoare sa isi intre pe deplin in drepturi . Asa ca in curand ne vom deschide cutiile sau cuferele in care ne-am depozitat hainele "de vara"si vom face schimbul mult asteptat in garderobele noastre. :)
Dupa ce le vom redescoperi cu mirare - mie asa mi se intampla, aproape ca uit de existenta lor - vom face bineinteles ceva planuri pentru a scapa de cele 2, 3-5 :(  kilograme nedorite, ca mai apoi sa le asezam cu grija in sifonier. Sound familiar ?
Din pacate, oricat de mult spatiu am avea in dulap, atunci cand vine vorba de garderoba noastra de vara, ajungem de fiecare data la concluzia ca da, ne-ar mai trebui un pic :( Nu de alta, dar deschidem usa si nu intelegem nimic. :) Cunoasteti senzatia ...  Deci  niste solutii alternative la "inghesuiala" din sifonier mi s-au parut binevenite. Cu putina inventivitate si pricepere ne putem accesoriza interiorul cu adevarate obiecte de design, extrem de usor de produs si de-a dreptul fermecatoare .
 
... enjoy !
si spor la treaba :)))
 















foto via Pinterest ... with thanks !
 
 
 

Niciun comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...